pondelok 22. augusta 2011

Ha-ha-ha-antikorupčná linka

Ha-ha-ha - to bol pokus dovolať sa na antikorupčnú linku. 
Keďže psí hlas do neba nedôjde, ani to -ló sa na správne miesto nedostalo. 
"Odborníci" na opačnom konci linky, ktorí nie sú schopní pochopiť podstatu oznámenia, by boli najradšej, keby ich občan prestal otravovať svojimi podozreniami a "udávaniami", a ešte k tomu cez telefón.

Tak to skúsim "vytrúbiť" takto.

Slovenskí  "policajti na každom "rohu"" ma znova  presvedčili o svojej "nezaujatosti" a skorumpovanosti  v nasledujúcich prípadoch:

a) v prípade môjho oznámenia o podozrení z trestného činu  znalkyne MUDr. Poloncovej z Liptovského Mikuláša, ktorá svojím "vysokoodborne" vypracovaným znaleckým posudkom v prospech "bielych golierov" fungujúcich pod hlavičkou INA Kysuce, ktorá je súčasťou nemeckej firmy IWK - Maria Schaeffler a spol., poškodila verejne  moju česť a povesť. (Bratia Schaefflerovci údajne vo svojej pôvodnej firme spracovávali vlasy osvienčimských väzňov a zneužívali ľudí na nútených prácach, o čom  sa dá dočítať na internete  po vyhľadaní cez Google. A že slovenská servilnosť nepozná hraníc,  po  Georgovi  Schaefflerovi,  manželovi M.  Schaefflerovej, je pomenovaná aj jedna z ulíc v Kysuckom Novom Meste!)
INA Kysuce  pred OS Žilina proti mne zastupuje mediálne známa postava slovenskej advokácie  Mgr. Heringeš osobne (pozri informácie k adv. kancelárii Heringeš and partners na internete k zmluve s MK SR),


b) v prípade môjho oznámenia na policajtku MP č. 034   v Liptovskom Mikuláši , ktorá iniciatívne obstarávala "dôkazy" pre Poloncovú proti mne,  údajne na základe oznámenia, ktoré som nevidela,  koho, to som sa nedozvedela  - ale bezpečne viem, že inej osoby, ako údajne poškodenej Poloncovej ( ktorej som mala JA zverejnením jej  špinavostí, ktorými  v znaleckom posudku poškodila ONA  moju osobu a povesť - pretože obsah  súdneho spisu 4C 158/05 nepodlieha utajeniu a má k nemu prístup v podstate hocikto), siahnuť na česť a povesť!
(Nespomínam si, že by dotyčná policajtka bola so mnou spisovala akýkoľvek záznam o tom, čo je predmetom veci - t. j. , že "oni" už posúdia!, čoho som sa dopustila svojím verejným protestom!)

Obe veci boli úspešne "zametené pod koberec"  konaním skorumpovanej komunisticko-eštebáckej normalizátorskej garnitúry nomenklatúrnikov, ktorej však nikdy skorumpovanosť nemožno dokázať - aj keď súdnemu človeku bije do očí nezákonnosť postupov a rozhodnutí, ktoré používa a už toto samo o sebe signalizuje korupciu v pozadí prípadov.


c) popieraním čierneho na bielom MV SR na Drieňovej a Obv. úradu v LM (odb. všeob. vnútornej správy), kde úspešne vzájomnou spoluprácou - nepochybujem, že po eštebáckej línii -  tieto orgány "vychytračili", že vedomé a úmyselné  opakované vniknutie do uzamknutého priestoru objektu v mojej neprítomnosti  pracovníkmi Liptovskej vodárenskej spoločnosti  - M. Erhardtom a J. Bubniakom nie je žiadnym  priestupkom!
Dva roky rušením rozhodnutí orgány vec naťahovali tak úspešne, až dospeli k poznaniu, že prejednať priestupok nanovo nie je už možné, lebo rozhodnutie sa jednému z dotyčných  nepodarilo v lehote doručiť a práve uplynuli už dva roky!
Aj keď prokurátor OP v LM hneď  v začiatku riešenia veci presne  uviedol porušenia, ktorých sa dopustili, citoval zákony, MV SR - Mgr. Mihálik/JUDr. Jana Vallová, PhD. - sekcia verejnej správy/odbor priestupkov, Bratislava "vyprodukovali" -  za súčinnosti JUDr. Králika a spol. z  Obv. úradu v LM, z oboch dotyčných  liptovských drzáňov neviniatka! 
A dali tým "zelenú" všetkým gaunerom, ktorých takto  uistili, že sa nemusia báť žiadnych postihov za porušovanie zákonov na Slovensku, lebo toto je normou!

Z toho všetkého plynie poučenie:

Občania, oplatí sa vám "sr.." na zákony, na preberanie zásielok, terorizovať okolie, urážať, koho vám  napadne, ohovárať každého, kto vám je nesympatický, vulgárne nadávať každému, kto sa ozve za svoje práva,  fyzicky ho dokonca napadnúť - ale musíte konať bez svedkov, a ešte lepšie - musíte mať "správnych"
"kamošov" a na tých "správnych" miestach!" Oni vám totiž dokážu zabezpečiť beztrestnosť prekrúcaním zákonov, skutočností, popieraním faktov, prieťahmi v konaní, ako sa denne presviedčate/me pri najrôznejších príležitostiach.

O gaunerstve mnohých  príslušníkov polície, dokonca na tých najvyšších miestach a kontrolných orgánoch, ktorí dokážu zlikvidovať akúkoľvek pravdu, prevrátiť okrem kabátov každú  skutočnosť a ešte sa vyhrážať trestným stíhaním obeti, verejnosť už tiež vie svoje a o pravdivosti "rečí" nepochybuje. 

Pri podobných zisteniach ti zostáva, slovenský obyčajný človek, iba dúfať, že predsa len sa dožiješ  raz  toho, čoho sa  sa dožili na Morave a v Čechách :  že aj na Slovensku "kopnú do zadku" tých "správnych" ľudí - a nielen v policajných orgánoch!

A na záver jedna dobrá rada:

Modli sa, občan, aby  tých "vyvolených" nekopli vyššie,  a  modli sa vrúcne, aby ich  naozaj konečne nielen do r...  nakopali, ale konečne  aj do tej r... už poslali!