pondelok 3. októbra 2011

Verejný - pre istotu - odkaz pre pánov advokátov dr. Varmusa a dr. Chovanca

Vážení páni advokáti,


dávam Vám verejne na vedomie, že som Vám zloženkami poukázala súdne trovy, ktoré ste si vyčíslili v spore  7C/329/2005-352 , a   ktoré som Vám bola rozhodnutím súdu vo veci zaviazaná zaplatiť ako neúspešný účastník konania  o určenie vlastníckych práv k nám scudzeným  nehnuteľnostiam.

Predmetné nehnuteľnosti vlastnili potomkovia Štefana Šidla a Pauliny rod. Dubravay z Kysuckého Nového Mesta desaťročia.

Do vlastníctva takých, ktorí nikdy nič nemali, sa dostali  cez mafiánsky zlodejský výmysel zvaný ROEP za výdatnej pomoci  pracovníkov Správy katastra v Kysuckom Novom Meste a podobných osôb ako notárka v Turzovke, ktorá nejednému vydala osvedčenie o vydržaní.

Dnes, už niekoľko razy hore-dolu poprevádzané, nemáme právo svoje pôvodné vlastníctvo  dostať späť - lebo "tamtí ich nadobudli zákonnou cestou" a v "dobrej viere".


ROEP  v KNM vyprodukovala mafiánska spoločnosť zvaná Agrocons Bratislava, ktorá  povytyčovala parcely v katastrálnom území úplne iným smerom a znehodnotila  vlastníkom pôvodné pozemky rozkúskovaním.

Tak sa napokon objavilo 17 účastníkov konania. Niektorí , samozrejme, sú vo veci nevinne, ale mali toľko slušnosti, že si trovy konania neuplatnili. 

Mafia si  zákonom výborne ošetrila, že proti nej nik nebude môcť konať o navrátenie scudzeného vlastníctva.

Žalobu musia podať všetci spoluvlastníci a žalovať treba všetkých, ktorí sú na listoch vlastnícta a pripadajú do úvahy, že ich súčasné parcely obsahujú časti pozemkov navrhovateľov.

Určiť dnes presne , čo je totožné na ktorom pozemku  a LV z pôvodného vlastníctva našej rodiny, je nad sily človeka, ktorý nemá ani znalosti, ani  prostriedky  na taký zložitý spor - akým sa napokon prípad ukázal.   Bežní advokáti v tomto konkrétnom prípade sa nemali chuť angažovať.
 
Na základe ROEP-u tak nadobudli mafiáni ucelené parcely.  A za zbytky parciel pôvodných vlastníkov, ktoré okupujú s drzosťou im vlastnou, nemajú chuť ani platiť riadne nájomné, ani zaplatiť trhovú cenu, aby si ich odkúpili.

Tento stav trvá už desaťročia, pretože im  idú po ruke všetky zákony a orgány ochraňujú ich mafiánske práva, ignorujúc práva obyčajných občanov.


Takže, páni advokáti, aby ste mi nemuseli posielať upomienky na zaplatenie súdnych trov s vyhrážkou exekúcie, verejne Vám oznamujem,  že som rozhodnutie súdu o odvolaní proti výške trov prevzala 30. 9, 2011 a na jeho základe  som 3. 10. 2011 okolo 10. hodiny dopoludnia na pošte v Dúbrave pri Lipt. Mikuláši poukázala zloženkami, tak ako som to oznámila už Vašim sekretárkam,

1. na adresu JUDr. M. Chovanec, adv. kanc. s.r.o., V. Tvrdého 791/17, 010 01 Žilina - do vlastných rúk -
     1686,54 E,

2.  na adresu JUDr. J. Varmus, Čadca, Palárikova 83, Stilo s.r.o., na  č. účtu 0310880138/0900 -
     122,37 E.